Blocul – experiment din Craioviţa Nouă a intrat oficial în reabilitare termică

Blocul – experiment din Craioviţa Nouă a intrat oficial în reabilitare termică

848
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Lucrările au început la blocul 201 E din Craioviţa Nouă, unde angajaţii Regiei de Termoficare au demarat azi montarea instalaţiei de distribuţie pe orizontală a agentului termic.

Directorul regiei de termoficare, Nicolae Degeratu, spune că oamenii săi au poposit la blocul 201 E la o zi distanţă după ce la regie a ajuns proiectul tehnic după care se face reabilitarea termică.

“Ieri am primit proiectul tehnic, iar azi am început să lucrăm la blocul 201, unde nouă ne revine partea de distribuţie pe orizontală pentru agent termic şi apă caldă menajeră. Azi s-au dat primele găuri pe casa scării, am făcut comenzi pentru materiale şi pentru aparatele de măsură şi estimez că lucrarea va fi finalizată în ceea ce ne priveşte, într-o săptămână”, a declarat Degeratu.

Blocul 201 E va fi reabilitat termic gratuit de primăria Craiova, operaţiunea fiind organizată demonstrativ de edili ca un preambul la viitorul program de reabilitare termică extins la nivelul întregului oraş. Imobilul a fost tras la sorţi din opt clădiri propuse de asociaţiile de proprietari.

 

Sursa: oltenasul.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     27-05-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    53

    cum d r e a q ma sa faci teste de asemenea avengura poi daca e reabilitare ce are a face cu testu sau sa vedem cat de competenti sunt muncitorii. eu unu cred ca trebuia sa demareze peste tot sa vedem cum va iesi intreg orasul sa facem un test cu craiova ca sa urmeze si celelalte orase exemplul.
    dar cu un singur bloc cred ca vom ramane, si mare o sa fie dezamagirea.

    nu sunt genul de om care sa accepte prostia, deci nu reputatia negativa ma recomanda, nu sunt filozof dar va ating la sentiment cand intreceti masura.respect pentru oameni cu respect.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.