Oana Bică despre numirea la “Maria Tănase”: “o astfel de numire, m-ar...

Oana Bică despre numirea la “Maria Tănase”: “o astfel de numire, m-ar încanta şi m-ar onora”

903
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

 

Pesedista Oana Bică este “în cărţi” pentru funcţia de manager al Ansamblului Folcloric “Maria Tănase”. În cel mult două săptămâni, Oana Bică îl va înlocui pe Constantin Enceanu la conducerea ansamblului.  Oana Bică nu este la prima experienţă de acest gen,aceasta ocupând funcţia de director adjunct la Casa Judeţeană de Pensii Dolj, în 2009. Precizăm că, în perioada 2008 -2012, aceasta a activat ca şi consilier judeţean din partea PSD.

Referitor la apropiata numire, pesedista a fost reticientă în declaraţii, susţinând în schimb că postul de manager al Anasmblului “Maria Tănase” i s-ar potrivi.

“Nu pot confirma nimic la aceasta ora, dar vă pot spune că, o astfel de numire, m-ar încanta şi m-ar onora”, a declarat Oana Bică.

Nu se ştie însă dacă actualul şef al ansamblului, Constantin Enceanu, va dori să mai colaboreze cu noua conducere. Cunoscutul cântăreţ de muzică populară Constatin Enceanu se număra printre apropiaţii fostului edil şef al Băniei, Antonie Solomon.
Sursa: http://www.oltenasul.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-10-2006
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    28

    Excelenta idee, muzica populara este sora cu casa de pensii, asa cum ne-au invatat strabunii nostri (politicieni). Este si normal sa se priceapa, se vede clar din fotografie, nu stiu ce ma face sa cred ca a studiat mai multe tipuri de instrumente in cariera sa d-na cu pricina. Mult succes si la mai mare, mai exista si alte institutii de cultura care sunt nerabdatoare sa incapa sub aripa ocrotitoare a mult iubitului PSD (fie-i numele laudat in veci). Din punctul meu de vedere nu e nici o problema, se rezolva totul daca eliminam din dictionar cuvantul „profesionalism”, si asa se afla degeaba in vocabularul limbii romane.

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-09-2009
    Mesaje
    42

    ma ce atatea femei la conducere , ca car ca mar ……. ia mai duceti-va la gatit ca prea suntem condusi de femei , pana in secolul XIX nici nu aveati dreptul la vot , tot ce e facut in lumea asta e facut de barbati … nu de femei.

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     27-10-2005
    Mesaje
    913

    sub conducerea acestei pricepute garantez ca majoritatea solistilor de valoare o sa plece din ansamblu, ce treaba are asta cu folclorul? O sa faca ea spectacole.. s-o vedem cantand..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.