Semaforizare de cinci miliarde la Ford

Semaforizare de cinci miliarde la Ford

365
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Firma Civitas şi-a adjudecat procedura de achiziţie publică pentru proiectul tehnic şi execuţia lucrărilor de semaforizare de pe strada Henry Ford.

Cererea de ofertă organizată de primăria Craiova pentru atribuirea contractului a fost finalizată pe 20 august, preţul lucrărilor fiind stabilit la 512 000 de lei noi, cu mai bine de 160.000 de lei noi cât era valoarea estimată prin caietul de sarcini de edili.

Termenul de finalizare al lucrărilor este de trei luni de la data atribuirii contractului, ceea ce înseamnă că semaforizarea promisă celor de la Ford ar trebui să fie gata până în ultima decadă a lunii noiembrie.

Pe lângă intersecţia semaforizată care va asigura printre altele şi fluidizarea traficului auto în şi din parcarea uzinei Ford, municipalitatea a promis să investească în perioada următoare şi în realizarea unui sens giratoriu la intersecţia străzii Henry Ford cu strada Preciziei.
Sursa:  http://www.oltenasul.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    353

    Parca numai Aurica fura … hotiii striga hotiii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.