Craiovean săltat pentru că a obligat o bălşeancă să se prostitueze

Craiovean săltat pentru că a obligat o bălşeancă să se prostitueze

281
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În primăvara anului 2011, prin intermediul unor cunoştinţe din Balş, Cătălin Băcelaru, de 31 de ani, din Craiova, a luat legătura cu o tânără de 18 ani.

„Profitând de faptul că avea anumite probleme familiale, i-a propus să meargă în Italia, promiţându-i că o va angaja într-un bar. Iniţial a dus-o în Roma, dar, la scurt timp, s-a mutat într-o suburbie-Latina, unde a obligat-o să practice prostituţia împreună cu alte fete traficate de alte persoane”, a precizat procurorul Claudiu Negrilă, şeful DIICOT-BT Olt.

 

Fata a fost obligată să se prostitueze din luna aprilie până la sfârşitul lunii iunie 2011, timp în care a fost supravegheată permanent de craiovean. Banii obţinuţi de bălşeancă erau încasaţi de Băcelaru.

 

„La sfârşitul lunii iunie, fata, profitând de neatenţia celor care o supravegheau, s-a aruncat în faţa unui autovehicul în care se aflau doi cetăţeni români, din judeţul Suceava. I-a rugat să o salveze. Românii au luat-o şi au dus-o la poliţia din Latina, unde a depus o plângere împotriva bărbatului din Craiova. Tot sucevenii sunt cei care au adus-o în România”, mai spune procurorul Negrilă.

 

Având informaţii că Băcelaru se întorsese de curând în ţară, joi dimineaţă, oamenii legii au efectuat percheziţiile domiciliare la locuinţele acestuia şi l-au ridicat pe craiovean.

 

Cătălin Băcelaru a fost prezentat Tribunalului Olt, joi, care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.