Primăria Slatina primeşte terenul Unităţii Militare

Primăria Slatina primeşte terenul Unităţii Militare

257
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În locul imaginii deprimante din zona Gării Slatina, vor apărea spaţii vezi, zone de agrement, locuinţe şi spaţii comerciale. Investiţiile, realizate din bani publici sau privaţi, urmează să fie realizate în următorii cinci ani.

 

Municipalitatea va prelua, deocamdată, doar 11 hectare din tot terenul aferent fostei Unităţi Militare, restul de trei hectare fiind transferate, în urmă cu mai mulţi ani, Ministerului Sănătăţii pentru construirea unui spital. Cum investiţia nu s-a mai realizat, reprezentanţii primăriei spun că vor prelua şi acest teren, transferul urmând să se facă printr-un proiect legislativ şi nu printr-o ordonanţă de guvern.

 

În schimbul preluării terenului de la guvern, Consiliul Local va ceda Ministerului Apărării 48 de locuinţe prin programe derulate de ANL sau cu fonduri proprii din bugetul local, în maximum doi ani de la realizarea transferului. Schimbul a fost aprobat, vineri, de consilierii slătineni.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.