FC Olt a arătat voinţă la Sibiu. Punct obţinut în debutul din...

FC Olt a arătat voinţă la Sibiu. Punct obţinut în debutul din Ardeal

309
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

FC Olt Slatina a debutat în noul sezon împotriva unei formaţii ameninţate de patron, după eşecul pe terenul Coronei Braşov, cu retragerea sprijinului financiar. Prin urmare, pentru Voinţa Sibiu o victorie era imperios necesară. Gruparea pregătită de Oprescu s-a mobilizat bine, jucătorii arătând dorinţă de a reveni cu un rezultat pozitiv din Ardeal, imboldul fiind dat în startul partidei când gazdele au avut un gol anulat pentru ofsaid (min.2). După o primă parte echilibrată, în care niciuna dintre formaţii nu a riscat prea mult, cu cinci minute înainte de intrarea la cabine, Ene a trecut pe lângă prima mare ocazie de gol. Singur în faţa porţii, din 10 metri, atacantul a trimis în braţele portarului. Replica sibienilor a venit imediat, când Cigan a trimis un balon cu capul, din apropiere, pe lângă poarta goalkeeper-ului Bordea.

 

Actul secund i-a găsit pe slătineni din nou în ofensivă, controlând ostilităţile. Într-un interval de câteva minute, FC Olt Slatina a avut trei mari ocazii de a puncta pe tabela de marcaj. Ene a irosit o nouă mare oportunitate. Singur în careu, atacantul l-a luat la ţintă pe goalkeeper-ul Voinţei, din câţiva metri (min.68). Nici Vigariu nu a reuşit să-l învingă pe portarul Sergiu Dani, şutul puternic din marginea careului fiind reţinut (min.69). Daniel Ene a fost cu adevărat ghinionistul partidei. Tânărul atacant a ratat a treia mare ocazie, singur cu portarul, din interiorul careului, a şutat în braţele acestuia (min.70). Pe final de meci, adversarul a căutat lovitura decisivă, însă apărarea slătinenilor şi-a făcut pe deplin datoria, ultimele tresăriri de orgoliu ale gazdelor fiind anihilate. FC Olt Slatina obţine un punct important în primul meci oficial, care dă mari speranţe după aspectul jocului.

 

Întrebat dacă moralul atacantului Daniel Ene ar putea fi afectat după ratările din duelul cu Voinţa, antrenorul Dan Oprescu a spus: „Ene este un fotbalist cu un caracter puternic, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a făcut ceea ce trebuia să facă, a ajuns de foarte multe ori în faţa porţii, a fost prezent în joc, chiar dacă a fost urmărit de ghinion şi nu a reuşit să înscrie. Aceste lucruri fac parte din viaţa unui fotbalist”.

FC Olt Slatina, primeşte sâmbătă, vizita formaţiei FC Maramureş, slătinenii vizând obţinerea celor trei puncte.

FC Olt: Bordea, Giurcă, Cruşoveanu (min.71 Şerban),Cosic, Bancu, Săndulescu, Crăciun (min.50 Vigariu), Andrei David, Velcovici, Ene (min.78 Marin).


Voinţa Sibiu:
Dani, Burlacu, Heil, Apostol, Lungu, Beza, Tătar, Popovici, Străuţ, Dudiţă,Cigan. Au mai jucat: Neguţ şi Cruceru.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.