Păşunile Balşului, luate în întreţinere de Primărie

Păşunile Balşului, luate în întreţinere de Primărie

274
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Administraţia locală din Balş a luat în întreţinere circa 33 de hectare de păşuni situate la periferia localităţii, în zona Corbeni-Româna.Această măsură a fost luată pentru a putea obţine cu mai multă uşurinţă subvenţii pentru îngrijirea terenurilor, pentru plantare de iarbă acolo unde este nevoie.

 

„Luarea în întreţinere a păşunilor aparţinând domeniului public al Primăriei oraşului Balş permite o mai bună ameliorare şi exploatare a acestora, precum şi încadrarea în programe de subvenţii acordate de APIA”, afirmă Liviu Ciorîcă, angajat al biroului de Fond Funciar şi Cadastru Bază de Date din cadrul Primăriei Balş.

 

Fără această măsură, reprezentanţii Primăriei nu puteau proceda în supraînsămânţarea sau fertilizarea terenurilor. Anul trecut, alte 32 de hectare de teren au fost trecute în administrarea primăriei.

 

„Terenul pe care l-am trecut în administrarea primăriei anul trecut a fost curăţat de ciulini, a fost însămânţat, periodic au trecut angajaţii noştri de la Sere şi Spaţii Verzi pe acolo pentru a-l întreţine aşa cum este nevoie. La fel se va întâmpla şi cu acest teren care va fi trecut în administrarea noastră”, declară Cornelia Smarandache, viceprimarul din Balş.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.