Cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea infracţiunii de furt calificat

Cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea infracţiunii de furt calificat

300
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 09.09.2012, ora 09.30, poliţişti ai Secţiei 1 Craiova au fost sesizaţi de către dispeceratul unei firme de pază cu privire la faptul că, la obiectivul unei societăţi comerciale cu sediul în Craiova, se declanşase alarma senzorilor de perimetru.
La faţa locului s-a deplasat cu operativitate echipa de cercetare de la nivelul subunităţii şi o echipă de intervenţie a respectivei firme de pază, ocazie cu care în interiorul clădirii au depistat un bărbat pe care l-a condus la sediul poliţiei pentru cercetări.
Acesta a fost identificat în persoana lui E. ILIE, din Filiaşi, iar din verificările preliminare s-a stabilit faptul că acesta pătrunsese prin efracţie în sediul unităţii cu intenţia de a sustrage bunuri.
În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale şi l-au reţinut pe făptuitor pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Ulterior, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă a învinuitului, unitatea de parchet şi–a însuşit propunerea, prezentându-l instanţei de judecată.
Judecătoria Craiova, în urma examinări probatoriului administrat în cauză, a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 20 de zile, fiind introdus în CRAP – IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.