Adrian Mititelu: ” Universitatea Craiova nu moare

Adrian Mititelu: ” Universitatea Craiova nu moare

648
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Finanţatorul Universităţii Craiova, a prezentat luni seară (în direct, în cadrul emisiunii ” Actualitatea Sportivă” – TVS Craiova) starea de fapt de la echipa fanion a Olteniei. Adrian Mititelu a detaliat despre tot ceea ce ţine despre situaţia sportivă, economică şi administrativă.

Prima mărturisire a finanţatorului Universităţii Craiova a fost legată de ce s-a ajuns în starea actuală şi cine se face vinovat.

 Adrian Mititelu: ” Eu sunt principalul vinovat. Totul a plecat de la faptul că am semnat acel contract cu Victor Piţurcă. Eu care zic că sunt un expert în contracte, de această dată am fost păcălit. Am gîndit mai mult cu sufletul şi eram şi presat de fani de a parafa cât mai repede înţelegerea cu Victor Piţurcă. Am observat, după ce am semnat, că s-au făcut modificări inclusiv în ziua când am semnat. De aici a plecat tot.”

Adrian Mititelu a precizat că în urma a ceea ce s-a întâmplat cel mai mult l-a dezamăgit atitudinea unor jucători, care au trădat spiritul Craiovei, echipa şi patronul. Finanţatorul Ştiinţei spune că a descoperit în 2001 că oameni pe care i-a ajutat şi i-a crezut devotaţi clubului l-au dezamăgit profund.

Adrian Mititelu: ” Cei care au trădat spiritul Craiovei şi care m-au dezamăgit profund au fost jucătorii. Nu aş fi crezut niciodată că jucători născuţi şi crescuţi în spiritul Craiovei vor trăda. Aş fi băgat mâna în foc că jucători precum Găman şi Bărboianu nu ar fi trădat Universitatea Craiova. Oricum am fost părăsit de oameni pe care i-am ajutat foarte mult. Toamna lui 2011 a fost una în care am trecut prin momente foarte grele. Nimeni nu ştie prin ce am trecut, dar din fericire am trecut peste ele şi acum mă lupt pentru adevăr şi dreptate pentru Universitatea Craiova.”

Adrian Mititelu a mai precizat că Universitatea Craiova îşi va obţine drepturile în instanţe, dar acest lucru va dura cîteva luni şi nu poate promite că Universitatea Craiova va reveni în competiţiile interne din sezonul 2012-2013.

Comitetul Executiv al F.R.F. fără atribuţii de miercuri 25.01.2012, ora 00:00.

 Adrian Mititelu a aruncat ”bomba” anunţând că legislativul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul Executiv îşi încetează atribuţiile la ora 24:00, marţi 24.01.2012. Finanţatorul Universităţii Craiova consideră acest lucru încă un exemplu al prostului management din F.R.F. şi a ilegalităţilor care se produc la cel mai înalt nivel în fotbalul românesc.

Adrian Mititelu: ” Comitetul Executiv al FRF îşi încetează activitatea marţi la ora 24:00. Membrii acestui comitet au fost aleşi la data de 25.01.2010, iar F.R.F. nu a stabilit o dată pentru alegerea noilor membrii. De ce credeţi că au făcut acest lucru? Special pentru a nu convoca Adunarea Generală. Acum aceasta se poate convoca la soicitarea a 1/3 din membrii F.R.F. Dar nu poate rămâne această stare de lucruri. Ei ştiu că am dreptate, că ne-au dezafiliat ilegal şi nu ştiu cum să scape. Dar nu vor scăpa.”

Declaraţiile lui Adrian Mititelu sunt perfect reale, surse din cadrul federaţiei recunoscând că tot ceea ce a spus finanţatorul Universităţii Craiova este real. Majoritatea membrilor Comitetului Executiv îşi finalizează mandatul la finalul acestei zile şi pentru o perioadă de câteva săptămâni legislativul F.R.F. nu va funcţiona.

Alarmaţi, ori nu, de dezvăluirile lui Adrian Mititelu, oamenii din F.R.F. au convocat alegeri pentru Comitetul Executiv pentru jumătatea lunii februarie (14 sau 15).

Sursa: oradedolj.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     11-01-2011
    Mesaje
    39

    Ciudat,incep sa cred ca are dreptate…

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     24-01-2011
    Mesaje
    54
    Citat Mesaj initiat de barbu serban
    Ciudat,incep sa cred ca are dreptate…

    piturca ne-a distrus echipa. fara universitarea craiova parca e orasul trist.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.