Dan Diaconescu vrea să cumpere combinatul Oltchim printr-o subscripţie publică

Dan Diaconescu vrea să cumpere combinatul Oltchim printr-o subscripţie publică

504
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Dan Diaconescu vrea să cumpere combinatul Oltchim printr-o subscripţie publică

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat că vrea să cumpere combinatul Oltchim, pentru a-l salva din mâna “ciocoilor”. Acesta a subliniat că achiziţia va fi făcută împreună cu şi pentru poporul român. În acest sens Dan Diaconesu a trimis deja o scrisoare către Guvern, informează Q Magazine.

“Încerc să cumpăr Oltchim, dar nu singur, nu doar eu. Împreună cu toţi telespectatorii dumneavoastră, cu ai mei, cu poporul, cu toţi oamenii care vor să subscrie la acest act”, a declarat Diaconescu la Romania TV.

Cel mai mare combinat chimic din România calcă pe urmele Hidroelectrica. Oltchim, de nevândut

Şansele Ministerului Economiei de a duce la bun sfârşit procesul de privatizare al combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, aflat în derulare, sunt nule, ne-au declarat experţi în domeniul restructurării şi privatizării. Potrivit acestora, statul nu are nici o şansă să vândă Oltchim în acest moment, în condiţiile în care societatea a acumulat datorii de peste 720 milioane de euro şi nu dispune de un sistem integrat, care să îi asigure fluxul de producţie, scrie Puterea. Mai mult, conceptul de privatizare, prin organizarea a trei licitaţii, este complet eronat şi lipsit de şanse în faţa investitorilor, susţin sursele citate.

Victor Ponta ştie cine-i vinovat pentru imaginea proastă a Guvernului român în UE

Motivul pentru care Guvernul României are o imagine nefavorabilă în mediul european este că a beneficiat de un serviciu de Relaţii Publice slab, în opoziţie cu PR-ul “excelent” al lui Traian Băsescu, crede premierul Victor Ponta, scrie Adevărul.

“Într-adevăr, PR-ul nostru a fost foarte slab, însă, spre deosebire de Ungaria există două mari diferenţe.

În primul rând, eu consider că noi am respectat Constituţia. În al doilea rând, Băsescu şi prietenii lui au făcut un PR excelent. Au înţeles că pe plan intern nu au nici o şansă, în condiţiile în care 88% dintre alegători au votat pentru debarcarea lui Băsescu”, a precizat prim-ministrul, pentru publicaţia austriacă Die Presse.

Băsescu şi Ponta s-au cerut la Barroso

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta şi-au stabilit fiecare, întâlnire cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, potrivit purtătorului de cuvânt al acestuia din urmă, Pia Ahrenkilde Hansen. Acesta a precizat că Băsescu se vede cu Barroso pe 14, iar premierul Ponta pe 17 septembrie. Întrevederile au fost programate la cererea celor doi oficiali români, informează Puterea.

Vehiculul lui MRU riscă să se gripeze înainte de start

Într-o atmosferă mai curând provincială şi ştearsă, de sărbătoare forţată, vineri a fost (re)lansat, la Sala Polivalentă din Bucureşti, Partidul Forţa Civică, cu Mihai Răzvan Ungureanu în frunte şi cu o conducere formată din oameni care nu sunt nici noi, nici în afara oricăror controverse. Mişcarea, menită să-i asigure lui Ungureanu un ‘vehicul electoral”, riscă însă să-l arunce pe MRU la periferia coaliţiei de centru-dreapta şi la coada cursei pentru alegerile din decembrie, notează România Liberă.

Morar: au votat în localităţile de domiciliu militari din Afganistan, deţinuţi, dar şi decedaţi

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Daniel Morar, a declarat, duminică seara, la Realitatea TV, că procurorii au constatat că la referendum au votat în localităţile de domiciliu militari aflaţi la Kandahar, în Afganistan, deţinuţi aflaţi în închisoare, precum şi decedaţi, transmite Gândul.

Morar: Nu se fac dosare politice la DNA, dovadă e numărul de condamnări

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Daniel Morar, a declarat, duminică seara, la Realitatea TV, la DNA nu se fac dosare politice, iar dovadă e numărul de condamnări din instanţă, precizând că opt parlamentari, un fost premier şi un fost ministru sunt condamnaţi definitiv, informează Gândul.

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.