Olguţa: Semnătura primarului, driblată cu pastă corectoare

Olguţa: Semnătura primarului, driblată cu pastă corectoare

734
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

 

Primarul Craiovei spune că a pus juriştii primăriei să cerceteze un fals comis asupra unui document după ce acesta fusese semnat de primar.

Potrivit primarului Lia Olguţa Vasilescu, actul cu pricina fusese modificat cu pastă corectoare, după ce l-a semnat, edilul-şef descoperind întâmplător problema.

“Vreau să vă spun că cineva şi-a permis să modifice un document al primăriei Craiova după ce acesta fusese semnat de primar. Nu e vorba despre bani, era vorba doar despre o cerere de concediu. După ce am semnat-o, cineva a dat cu pastă corectoare pe ea şi a modificat data. Mi-am dat seama când l-am văzut pe respectivul prin primărie pe la birou, când eu îmi aduceam la perfecţie aminte că trebuia să fie în concediu. Am dat în sarcină serviciului juridic să cerceteze ceea ce s-a întâmplat şi să propună soluţii. De-asta avem serviciu juridic, să vină cu soluţii la astfel de probleme. N-o să stau eu ca primar să semnez plângeri penale. Faptul mi se pare extrem de grav: dacă s-a putut întâmpla aşa ceva cu un concediu, e posibil să se întâmple şi cu documente mai importante şi nu vreau să am asemenea surprize ca primar, când semnez pe milioane de euro”, a spus Lia Olguţa Vasilescu.
Sursa:  http://www.oltenasul.ro 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.