Dascălu: Guvernul Ponta a mâncat banii Centurii de Sud

Dascălu: Guvernul Ponta a mâncat banii Centurii de Sud

604
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deputatul PDL Dolj Constantin Dascălu susţine că Guvernul Ponta a devalizat bugetul de stat şi că a redistribuit fondurile alocate unor lucrări de infrastructură prin diverse programe guvernamentale. Potrivit parlamentarului doljean, guvernanţii ar fi tăiat inclusiv finanţarea Centurii de Sud a Craiovei – 33 de milioane de euro. “Guvernul Ponta a luat banii de la 20 de drumuri naţionale: 267 milioane, cum e cazul la Lugoj-Deva, 33 milioane – Centura de Sud a Craiovei, care ne priveşte direct.

 

A luat aceşti bani şi i-a dus la Centura Bacău, unde este domnul Hrebenciuc, şi la Centura de la Alexandria, unde este domnul Dragnea. Domnul Ponta a luat un miliard de euro de la fonduri europene, bani alocaţi pentru proiecte europene, nu ceea ce minte dânsul pe posturile de televiziune că nu ştiu ce, de la ce proiecte a luat!”, a declarat Constantin Dascălu, duminică, la Craiova.

 

Nouapresa



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.