Doru Georoceanu, zis „Doctoru’”, protestatarul decedat la uşa lui Vanghelie

Doru Georoceanu, zis „Doctoru’”, protestatarul decedat la uşa lui Vanghelie

420
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cei doi sunt stabiliţi de mai multă vreme în Bucureşti şi aveau de recuperat nişte sume de bani de la primăria lui Vanghelie, în contul unor lucrări efectuate de firmele acestora.

 

„Doctoru’” suferea de afecţiuni cardiace şi, atunci când protestul a fost oprit de intervenţia poliţiştilor, bărbatului i s-a făcut rău. El a decedat la Spitalul Colţea din Capitală, după ce medicii i-au făcut manevre de resuscitare timp de 40 de minute.
Cei doi bărbaţi au ameninţat că-şi dau foc în faţa Primăriei Sectorului 5 din Capitală, folosindu-se de o butelie cu gaz, nemulţumiţi că nu au fost primiţi în audenţă de primarul Marian Vanghelie.

 

Un echipaj al Secţiei 17 Poliţie a intervenit şi i-a reţinut pe cei doi bărbaţi. Unul dintre protestatari a fost dus la secţia de poliţie, în timp ce al doilea a fost transportat la spital, deoarece invoca probleme cardiace, au spus oficiali din Poliţia Capitalei. Cei doi le-au spus poliţiştilor că au recurs la acest gest deoarece primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, ar fi refuzat să-i primească în audienţă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.