Agenţii de pază, verificaţi de poliţiştii olteni

Agenţii de pază, verificaţi de poliţiştii olteni

353
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii olteni de la Ordine Publică au aplicat 35 de sancţiuni în cuantum total de 13.700 de lei, în urma unei acţiuni care a vizat evaluarea modului de asigurare a securităţii bunurilor şi valorilor deţinute, manipulate şi transportate de către agenţii economici publici şi privaţi şi prestatorii de servicii de pază. Acţiunea s-a desfăşurat pe 8 şi 9 septembrie 2012, fiind verificate 305 obiective. Dintre acestea, 73 aveau paza asigurată cu personal de la societăţile de pază şi 232 cu personal propriu de pază. Din numărul total de 305 obiective verificate, 105 sunt situate în mediul urban şi 200 în mediul rural.

De asemenea, au fost verificaţi 310 agenţi de pază, dintre care 103 de la societăţile de pază şi 207 pază proprie. Printre neregulile constatate, se numără: nu aveau întocmite planuri de pază;  subdimensionarea dispozitivului de pază; nereguli privind dotarea cu uniforme  şi mijloace de autoapărare a personalului de pază.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-07-2010
    Locatie
     Around The GLOB
    Mesaje
    49

    eheee.. o sa se gaseasca tot timpul nereguli..

    O tara ce nu-si cunoaste trecutul este ca un copil care nu-si cunoaste parintii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.