Încasări de peste 100 la sută la Fiscul oltean

Încasări de peste 100 la sută la Fiscul oltean

289
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„În luna august, prin aplicarea măsurilor de îmbunătăţire a administrării creanţelor fiscale şi a comportamentului fiscal al contribuabililor, a realizat venituri bugetare în sumă totală de 48,49 milioane lei. Astfel, programul alocat de colectare a veniturilor bugetare a înregistrat un grad de realizare de 101,65%, iar cumulat de la începutul anului programul s-a realizat în procent de 104,58%”, a declarat Mihaela Marinescu, purtător de cuvânt DGFP Olt.

 

Măsurile întreprinse pe linia executării silite în luna august au fost următoarele: emiterea unui număr de 3.515 titluri executorii, aplicarea unui număr de 13 sechestre pentru bunuri mobile şi imobile, aplicarea unui număr de 1.350 popriri pe conturi bancare şi aplicarea unui număr de 245 popriri pe venituri terţi. De asemenea, acţiunile iniţiate în luna august au dus la recuperarea unor creanţe bugetare în sumă totală de 6,39 milioane lei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.