Accident la ieşirea din Craiova

Accident la ieşirea din Craiova

481
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Două persoane au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, ieri după-amiază, în urma unui accident de circulaţie petrecut în faţa hipermarketului Metro, din municipiu. Potrivit poliţiştilor Biroului Rutier Craiova, în jurul orei 16.00, Savu Guran, de 67 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Dacia dinspre „Metro” către centrul municipiului, la un moment dat a frânat brusc, pentru a evita să lovească o maşină care circula în faţa sa, al cărei şofer frânase, la rândul său şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o Toyota condusă de Marcel Miulescu, de 39 de ani, tot din Craiova. În urma impactului, cele două autoturisme au fost grav avariate, ambii conducători auto fiind transportaţi la spital. Doar Savu Guran a rămas internat pentru investigaţii suplimentare, după cum au precizat reprezentanţii IPJ Dolj, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: cvlpress.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     11-01-2011
    Mesaje
    13

    MARCEL MIULESCU?AM COPILARIT IMPREUNA IN BECHET.ESTE UN BAIAT EXTRAORDINAR,IMI PARE SINCER RAU PENTRU CEEA CE I S-A INTAMPLAT,NU ESTE GENUL CARE CONDUCE DUPA URECHE.BOSOROGUL ALA,AR FI TREBUIT SA STEA ACASA,CHIAR CREDETI CA A INCERCAT SA EVITE VREO MASINA?POATE IN IMAGINATIA LUI.CE NU INTELEG EU:CUM DUPA O ANUMITA VARSTA,SOFERII NU SUNT SUPUSI UNOR CONTROALE ANUALE SI DACA SE DOVEDESSTE FAPTUL CA NU SUNT APTI SA MAI CONDUCA,SA LI SE SUSPENDE FRATE ACEST DREPT!ARE TOTUSI 67 DE ANI!CHIAR CREDETI CA MAI ARE REFLEXELE DIN TINERETE?UITE ASA INTRA IN PAMANT OAMENI NEVINOVATI!AVIZ AUTORITATILOR,POATE CA VOR LUA O MASURA IN ACEST SENS!

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1572

    Inca unu care a vrut sa faca depasire fara sa se asigure inca un accident

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.