Actualitate / Poliţiştii explică ţăranilor cum să se ferească de furturi

Actualitate / Poliţiştii explică ţăranilor cum să se ferească de furturi

301
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Alege siguranţa ! Acest slogan a insotit  politistii mehedinteni care au continuat actiunile de informare si responsabilizare a cetatenilor din mediul rural.

In baza PROGRAMULUI DE PREVENIRE A INFRACTIUNILOR DE FURT,  cadrele Compartimentului de Analiza si Prevenire  a Criminalitatii, impreuna cu, lucratorii Sectiei Cujmir si  Postului de Politie DARVARI, sprijiniti de autoritatile locale si elevi voluntari ai scolii din comuna  au desfasurat. sub sloganul “ALEGE SIGURANTA”, o actiune stradala de informare si responsabilizare a cetatenilor din comuna.Informarea cetatenilor si transmiterea de sfaturi preventive, s-a facut pentru prevenirea furturilor din locuinte  unde tinerii comunei, imbracati in vestute reflectorizante inscriptionate “VOLUNTAR POLITIE”, ne-au sprijinit in distribuirea a peste 500 pliante realizate cu sprijinul A.T.O.P. Mehedinti, pentru adoptarea unor atitudini responsabile si de autoprotectie.Activitatea desfasurata a dat posibilitatea oamenilor legii de a informa un numar mare de cetateni din mediul rural iar dialogul si atentia acestora au convins vizavi de amploarea si  reusita actiunilor IPJ Mehedinti care vor continua si in alte localitati.

Anca Tănase



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.