Duduială propune desfiinţarea asociaţiilor de proprietari

Duduială propune desfiinţarea asociaţiilor de proprietari

508
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Gheorghe Duduială, preşedintele PNŢCD Craiova, a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre asociaţiile de locatari craiovene, pe care nu le mai consideră benefice populaţiei.

 

Acesta este de părere că Regia de termoficare ar trebuie să emită prin poștă, factura pentru fiecare cetățean și să renunțe la serviciile administratorilor, reușind astfel să mai economisească.

„Unor administratori nu le-a trebuit mult timp să descopere tentațiile irezistibile generate de mirosul banilor și s-au contaminat și ei de apucăturile celor îmbogățiți peste noapte. Au tras în folosul propriu sume de zeci de miliarde din valoarea facturilor neachitate, dar repartizate lunar în listele de cheltuieli cu întreținerea.”, a declarat Gheorghe Duduială.

Președintele țărăniștilor craioveni a dat drept exemplu negativ Asociația numărul 2 din cartierul George Enescu, loc unde s-a fraudat aproximativ un miliard de lei vechi, bani care nu au fost recuperați nici acum.

  

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    351

    O mare aberatie.
    Dupa logica asta ar trebui desfiintate si partidele politice, mai ales ca astea fura miliarde .
    Sper sa scapam mai repede de generatiile mai vechi. Sunt compromise si toxice la maximum.
    Inca putin cu ei si disparitia Romaniei va deveni o certitudine.
    Mai cititi inca o data Constitutia si Drepturile Fundamentale ale OMULUI si luati si un profesor pe langa dvs, dle Duduiala.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.