Vali Giurcă: “Spectacol folcloric, pe 1 octombrie, pentru bătrâni”

Vali Giurcă: “Spectacol folcloric, pe 1 octombrie, pentru bătrâni”

269
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Bătrânii cazaţi la Căminul pentru Persoane Vârstnice Craiova vor beneficia, din această toamnă, de un program diversificat pentru petrecerea timpului liber. Vali Giurcă, actualul directorul al instituţiei, a declarat că a pregătit o serie de surprize pentru bătrâni.

“Pe data de 1 octombrie, când este ziua internaţională a persoanelor vârstnice, vom organiza un spectacol de folclor pentru persoanele de aici. Un eveniment asemănător l-am organizat şi cu prilejul Sfintei Marii, pe 15 septembrie. Pentru că cei de aici au fost entuziasmaţi, mi-am propus să repet această experienţă. De altfel, îmi doresc ca periodic să le ofer spectacol de muzică populară. Petrecerea timpului liber era principala problemă cu care se confruntau. Dacă la capitolul mâncare sau medicamentaţie nu au avut nimic de reproşat vechii conduceri, batrânii erau nemulţumiţi pentru că nu aveau ce face în timpul liber”, a declarat Vali Giurcă.

Directorul Căminului pentru Persoane Vîrstnice a menţionat că a reuşit să le pună la dispoziţie bătrânilor şi o bibliotecă foarte bine dotată, cu ajutorul studenţilor de la Facultatea de Mecanică.

“Tot în luna octombrie mi-am propus să organizez o excursie de o zi la una dintre mănăstiri, cu ajutorul celo de la Mitropolie”, a subliniat Vali Giurcă

button Vali Giurcă: Spectacol folcloric, pe 1 octombrie, pentru bătrâni poze
Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.