Colegiul lăsat liber de Olguţa Vasilescu ar putea fi mărul discordiei în...

Colegiul lăsat liber de Olguţa Vasilescu ar putea fi mărul discordiei în sânul PSD Dolj

258
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deocamdată în PSD Dolj este linişte. Dar este foarte posibil să fie doar liniştea dinaintea furtunii. De ce? Simplu. Pentru că se apropie alegerile parlamentare şi odată cu ele împărţirea colegiilor.

Liberalii au doi deputaţi, pe Ionuţ Stroe şi preşedintele PNL, Mihai Voicu, şi un senator, Mario Ovidiu Oprea. Vor mai dori cel puţin un loc de deputat în cadrul USL.

UNPR-ului reevaluat şi introdus în ecuaţia USL trebuie să i se dea un Colegiu de parlamentar. Le convine sau nu aşa a făcut Victor Ponta înţelegere cu naşul Gabriel Oprea.

Cearta între cei din PSD ar putea începe chiar de la Colegiul senatorial lăsat liber de primarul Craiovei, Olguţa Vailescu.

Petre Petrescu a început deja să îl plimbe pe Ică Voinea pe la evenimentele organizate pe Colegiul Filiaşi. Chiar sâmbăta trecută Ică Voinea l-a înoţit pe secretarul PSD Dolj la Zilele comunei Melineşti.

La un moment dat se spunea că pe acest Colegiu de senator va candida Gigi Neţoi, preferat se pare de Olguţa Vasilescu şi o parte a celor care o susţin pe aceasta. Calea lui Gigi Neţoiu e deschisă acum pentru că veni pe filiera UNPR.

Că va fi Gigi Neţoiu sau Ică Voinea, nici nu mai contează, pentru că se pare că acest Colegiu va da ceva bătaie de cap pesediştilor, pentru că şi Petre Petrescu şi Olguţa Vasilescu sunt două pietre tari, care nu vor ceda uşor.

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.