Olguţa Vasilescu, în periplu pe la ministere după bani pentru Craiova

Olguţa Vasilescu, în periplu pe la ministere după bani pentru Craiova

1.204
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a solicitat, în această dimineaţă, Ministerului Administraţiei şi Internelor bani pentru asfaltări din fondul de rezervă al premierului.

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a finalizat, în urmă cu puţin timp, primele întâlniri programate pentru ziua de marţi în Capitală, pe la diferite ministere unde a mers să facă rost de fonduri pentru municipiul Craiova. Ultimul popas a fost Ministerul Dezvoltării, unde s-a întâlnit cu ministrul secretar de stat Marcel Boloş. Lia Olguţa Vasilescu i-a solicitat acestuia încadrarea Craiovei la categoria Poli metropolitani cu potenţial internaţional. De asemenea, Lia Olguţa Vasilescu i-a solicitat acestuia ca cei de la CNI să finalizeze lucrările cât mai repede la Sala Polivalentă pentru a fi deschisă publicului larg.

Vom reveni cu informaţii pe măsura derularii întâlnirilor pe care primarul Lia Olguţa Vasilescu le are în Capitală.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

UPDATE: Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, s-a întâlnit, în urmă cu puţin timp cu ministrul mediului Rovana Plumb. Vasilescu anunţă că Primăria Craiova va primi bani pentru reabilitarea grădinii zoologice. „Cu Rovana Plumb în discuţie despre grădina zoologică, lăsată de izbelişte de fosta administraţie. Am obţinut finanţare pentru reabilitarea ei”, anunţă Lia Olguţa Vasilescu pe contul de Facebook.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

UPDATE: Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, s-a întâlnit, în urmă cu puţin timp şi cu ministrul secretar de stat Mihai Fifor, fost manager al Muzeului Olteniei, şi preşedinte al PSD Craiova. Primarul Vasilescu a postat pe Facebook o poză de la întâlnirea cu secretarul de stat Fifor. „În biroul secretarului de stat Mihai Fifor pe care îl rog, în calitatea lui de craiovean, să urmărească traseul Hotărârii de Guvern pentru fondurile alocate Craiovei”, susţine Olguţa Vasilescu.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Edilul-şef al Craiovei a ajuns în Capitală, fiind citată la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, însă a solicitat întâlniri şi la diverse ministere. În această dimineaţă, Lia Olguţa Vasilescu a ajuns şi la Ministerul Administraţiei şi Internelor, fiind întâmpinată de secretarul de stat Cătălin Chiper. „Am depus o cerere pentru suma de 30 miliarde lei pentru asfaltări, bani din fondul de rezervă al premierului”, a anunţat Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei. Vasilescu s-a decis să posteze pe contul personal de Facebook poze de la toate întâlnirile pe care le are astăzi după ce mai multe persoane cârcoteau pe la colţurile primăriei că stă prea mult plecată în Capitală.

De asemenea, Lia Olguţa Vasilescu s-a întâlnit cu ministrul administraţiei şi internelor Mircea Duşa. „Cu ministrul Duşa, căruia îi adresez cererea de a face o Hotărâre de Guvern pentru ca Primăria Craiova să mai primească fonduri până la finalul anului”, este explicaţia pe care o dă Lia Olguţa Vasilescu la poza în care este însoţită de ministrul Duşa.

 

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     24-10-2005
    Mesaje
    192

    NU se poate citi … formatare aiurea

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.