BMW furat din Italia în 2009, găsit aseară de Poliţia de Frontieră

BMW furat din Italia în 2009, găsit aseară de Poliţia de Frontieră

578
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un autoturism de lux marca BMW, seria 5 în valoare de 20000 de euro a fost indisponibilizat  aseară de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I,  după ce fusese semnalat ca fiind furat din   Italia.

Aseară,  s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I  pentru a ieşi din România conducând un autoturism  marca BMW, un cetăţean român  în vârstă de  34 de ani din localitatea Piatra Olt.

La controlul de frontieră existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului de către acesta poliţiştii de frontieră  au verificat amănunţit documentele de identificare prezentate de către aceasta.

Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră, în bazele de date naţionale  au stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din Italia din data 24.03.2009 fiind bun căutat ca probă într-o procedură penală.

Autoturismul furat este fabricat în anul 2006 şi are o valoare de 20000 de euro.

Bărbatul s-a ales cu  lucrare penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt .

Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.

În primele opt luni ale anului 2012, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au indisponibilizat un număr de  9 autovehicule furate din Uniunea Europeană, valoarea totală a acestora se ridicându-se la 150202 lei.

Anca Tănase



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.