Ştefan Bănică, în concert la Craiova pe 10 noiembrie

Ştefan Bănică, în concert la Craiova pe 10 noiembrie

405
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ştefan Bănică se pregăteşte pentru turneul naţional “Atlceva”, pe care îl va desfăşura în această toamnă în 9 oraşe din ţară. Artistul va susţine un concert extraordinar în Craiova, pe 10 noiembrie, de la ora 19.30, la Sala Sporturilor.

Fanii lui Ştefan Bănică vor fi mai aproape ca niciodată de artistul lor preferat! VIP Package la concertul Ştefan Bănică din Craiova constituie o experienţă unică, de neuitat! Pachetul VIP include un bilet în cea mai bună zonă a sălii, cel mai recent album al artistului, “Altceva”, o şapcă cu logo-autograf şi oportunitatea extraordinară de a-l întâlni pe Ştefan Bănică, unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. Posesorii biletelor VIP vor avea acces backstage, într-o zona exclusivă, care nu este deschisă publicului larg şi vor avea şansa de a participa la sesiunea foto pe care artistul o va ţine special pentru ei. Biletele sunt diponibile la următoarele categorii de preţuri: VIP Package – 150 lei; Categoria I – 100 lei; Categoria a II-a – 80 lei; Categoria a III-a – 60 lei.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro.

“În aceste concerte vom cânta şi piesele de pe noul disc, dar şi cântecele consacrate, pe care publicul le aşteaptă. De asemenea, o parte din albumul “Altceva” se va regăsi live pe scena Sălii Palatului în concertele de Crăciun de anul acesta. Albumul “Altceva” e un proiect mare şi complex şi puteţi afla mai multe amănunte în curând pe pagina mea de facebook, Ştefan Bănică Official – http://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial”, susţine artistul.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.