A stat patru ani prizonier de război și a ajuns la un...

A stat patru ani prizonier de război și a ajuns la un secol de viață

498
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 Încă un craiovean a ajus la venerabilă vârstă de 100 de ani. Dumitru Voina a fost vizitat, cu această ocazie, de viceprimarul Florentin Tudor, care i-a adus cadou un tort precum și o sumă de bani.

Fost contabil la Spitalul Județean de Urgență, Dumitru Voina este un alt craiovean care reușește să ajungă la vârsta de 100 de ani. Soția bătrânului spune că un stil de viață cumpătat, fără excese, l-au ajutat de Dumitru Voina să treacă de borna 100.

Sărbătoritul a fost vizitat de ziua sa de viceprimarul Florentin Tudor. Acesta i-a oferit un tort precum și o sumă de bani, așa cum se obișnuiește din partea adminstrației locale. Bătrânul, chiar dacă are unele probleme cu memoria, a fost încântat de vizită și a suflat în lumânările de pe tort.

Printre cele mai triste aminitiri ale sărbătoritului, povestite de soția sa, sunt cei patru ani în care a fost prizonier pe front, în cel de-al Doilea Război Mondial

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.