Video: Lucrările la pasajul subteran, executate în proporţie de 35 la sută

Video: Lucrările la pasajul subteran, executate în proporţie de 35 la sută

536
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

  Viceprimarul Florentin Tudor a vorbit despre stadiul de execuţie în care se află lucrările la pasajul subteran. În acest moment, 35 la sută din totalul lucrării a fost efectuat.

Viceprimarul Florentin Tudor spune că lucrările de execuţie la pasajul subteran sunt în grafic, chiar mai bine decât se aştepta municipalitatea craioveană.

“Ne-am fi dorit sa fim mult mai departe, însă acum a trebuit să rezolvăm două probleme de care nu s-a ţinut cont în momentul în care au demarat lucrările, şi anume exproprierea şi schimbul celor care au avut imobile în zona construibilă”, a declarat vicele Tudor.

Acesta a mai spus că lucrările la pasaj au demarat în grabă, pentru că era campanie electorală, iar anumite aspecte nu au mai fost analizate.

Despre termenul de execuţie care se avansa la începutul lucrării, viceprimarul spune că acesta nu este unul realist, însă cu siguranţă nu se va ajunge nici în noiembrie 2013, ci mai devreme.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.