Săriţi! Hoţii la canal!

Săriţi! Hoţii la canal!

244
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În Craiova din ce în ce mai multe guri de canal stau larg deschise, iar autorităţile fac apel către spiritul comunitar al cetăţenilor oraşului: denunţaţi hoţii capacelor de canal!
Conform declaraţiei şefului secţiei de canal al Companiei ,,Apa”, inginerul Dumitru Lungu, ,,în luna iulie s-au furat în jur de 120 de capace. În august s-au furat mai puţine. Cel mai mult se fură în perioada sărbătorilor. Modul de operare este cu căruţa sau cu Dacii”. Un asfel de capac a fost găsit şi într-un autoturism BMW oprit pentru un control de rutină.

Primăria a şi găsit o soluţie pentru problema furtului capacelor: Înlocuirea celor din fontă cu unele din plastic.

Doar că, între timp, viceprimarul Florentin Tudor transmite craiovenilor următorul mesaj:
,,Rog cetăţenii ca atunci când văd, în orice oră din zi şi din noapte, persoane care intră în posesia acelor guri de canal să contacteze autorităţile locale. Vreau să vă spun că în ultima perioadă din ce în ce mai mulţi cetăţeni ai Craiovei apelează la astfel de gesturi, şi vă adresăm rugămintea de nu fi părtaşi la aşa ceva, de a apela la poliţia locală, la Primăria Craiovei pentru a putea diminua astfel de practici. Dacă am ajuns în Craiova să furăm gura de canal cu BMW-ul…”.

Claudia Răciulă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.