Accidente de circulaţie grave

Accidente de circulaţie grave

281
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 14.09.2012, la ora 12.50, în comuna Şimnicu de Sus, sat Mileşti, pe DN 6 B, U.ION, 39 de ani, din comuna Goieşti, în timp ce conducea un moped, datorită neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a căzut pe partea carosabilă a drumului. Din accident, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului. Acesta nu purta casca de protecţie şi nici echipament reflectorizant şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean nr.1 Craiova, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

În data de 14.09.2012, la ora 12.50, în Craiova, pe Calea Bucureşti, C.COSMIN, 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, a accidentat-o grav pe S.IOANA, 49 de ani, din aceeaşi localitate, distribuitor ziare, care se afla pe partea carosabilă şi se deplasa neregulamentar distribuind ziare în zona de preselecţie de la intersecţia cu strada Sărarilor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe numele acestuia întocmindu-se acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În data de 15.09.2012, ora 14.55, pe DN 56 A, în comuna Maglavit, în localitatea Hunia, P.FLORIN, 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism proprietatea unui cetăţean bulgar, la o intersecţie de pe raza localităţii, nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP şi nu a acordat prioritate de trecere mopedului condus de F.DANIEL, 31 de ani, din comuna Cetate, Dolj, care circula pe drumul cu prioritate, intrând în coliziune cu acesta.
Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul Mun. Calafat şi vătămarea corporală uşoară a lui B.CLAUDIU, 20 de ani, din aceeaşi localitate, ocupant al mopedului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorul mopedului nu posedă cursuri de legislaţie rutieră, iar pe timpul mersului atât el cât şi ocupantul nu purtau căşti de protecţie. A fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
Pe numele lui P.FLORIN au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.