Identificare autori tâlhărie

Identificare autori tâlhărie

283
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 14.09.2012, în urma măsurilor specifice întreprinse de lucrătorii Secţiilor 2 şi 3 Poliţie Craiova, au fost identificaţi M.M., de 16 ani, din Craiova şi C.V., de 15 ani, din comuna Castranova, Dolj, în sarcina cărora s-a stabilit că la data de 02.09.2012 au smuls de la gâtul părţii vătămate B.VERONICA, un lănţişor din aur în valoare de 4.000 lei, în timp ce se deplasa pe bulevardul 1 Mai, faptă nereclamată la data comiterii.
De asemenea, s-a mai stabilit în sarcina celor doi că sunt autorii smulgerii unui lănţişor din aur de la gâtul parţii vătămate S.ILEANA, în data de 12.09.2012, faptă aflată în evidenţe cu autori necunoscuţi.
În baza probatoriului administrat, împotriva celor doi învinuiţi a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Învinuitul M.M. a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.
Unitatea de parchet a pus în mişcare acţiunea penală şi a sesizat instanţa de judecată care a emis pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 20 zile, acesta fiind introdus în arestul IPJ Dolj. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale existând indicii că sunt autorii şi a altor fapte cu mod de operare asemănător pe raza municipiului Craiova, urmând ca învinuitul C.V. să fie expertizat la IML Craiova cu privire la discernământ.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.