Prefectul de Dolj deschide anul şcolar la „Carol” şi „Traian”

Prefectul de Dolj deschide anul şcolar la „Carol” şi „Traian”

893
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Aşa cum ne-au obişnuit la fiecare început de an şcolar, autorităţile participă la festivităţile de deschidere organizate de cele mai prestigioase şcoli şi licee din oraş. Prefectul județului Dolj, Elena Costea, a anunţat că mâine va lua parte la manifestările prilejuite de deschiderea noului an școlar 2012-2013 la Colegiul Național „Carol I” din Craiova, cu începere de la ora 09:00, şi la Școala cu clasele I-VIII Nr. 2 „Traian” tot din Bănie, cu începere de la ora 10.30. Potrivit Biroului de presă al Prefecturii Dolj, mesajul reprezentantului Guvernului în teritoriu, Elena Costea, va fi transmis în mai multe unități de învățământ din Craiova și județ.

Interesant ar fi fost, totuşi, ca autorităţile să participe la festivităţile organizate în satele şi comunele doljene, acolo unde elevii se bucură mai puţin de atenţia reprezentanţilor şi responsabililor din Învăţământ.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.