Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

568
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 16.09.2012, la ora 21.00, lucrătorii formaţiunii rutiere Segarcea, l-au depistat în trafic pe V.EMMANUEL, 45 DE ani, din Strehaia, Mehedinţi, conducând autoturismul pe strada Unirii din oraşul Segarcea, având o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

În data de 16.09.2012, la ora 09.40, pe bulevardul Oltenia din Craiova, echipa mobilă de siguranţă publică formată din poliţişti de la Secţia 5 Poliţie Craioviţa Nouă l-a depistat pe P.DANIEL, 38 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

În data de 16.09.2012, la ora 17.20, pe strada George Enescu din Craiova, echipa de siguranţă publică formată din poliţişti de la Secţia 5 Poliţie Craioviţa Nouă l-a depistat pe D.LUCIAN, 29 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.