7 gospodării au luat foc în ultimele 3 zile

7 gospodării au luat foc în ultimele 3 zile

245
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele trei zile Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Otenia” al Judeţului Dolj a fost solicitat să intervină pentru 19 intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă şi stingerea a 11 incendii, din care trei incendii de vegetaţie uscată, şapte incendii la gospodării ale populaţiei din care unul a fost stins de către cetăţeni şi un incendiu la o autioutilitară.
Incendii de vegetaţie uscată au fost pe raza municipiului Craiova pe străzile Bechetului şi Râului şi în comuna Brabova.
Din cauza focului deschis în spaţii deschise au ars aproximativ 80 ha vegetaţie uscată.
Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la proprietatea cetăţeanului Bogdan S. în mun. Craiova, str. Elena Farago.
Echipajul de pompieri ajuns la faţa locului a constatat că incendiul se manifesta cu flacără intr-o cameră de locuit.
Din cauza unui scurtcircuit electric au ars mobilierul şi materiale textile.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu la gospodăria numitei Elisabeta D.în com. Gherceşti, sat. Ungureni.
Din cauza focului deschis în spaţii deschise au ars aprox. 2000 kg plante furajere (lucernă, paie).
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu la gospodăria numitei Elena L. în com. Gherceşti, sat. Ungureni.
Din cauza focului deschis în spaţii deschise au ars aprox. 1500 kg plante furajere (fân).
Garda Pompieri Bechet a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, în com. Sadova aparţinând lui Fănică C..
Din cauza focului deschis în spaţii deschise au ars anexa gospodărească pe o suprafaţă de aprox. 20 m2 şi mobilierul bucătăriei.
Garda Pompieri Bechet a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case, în com. Ştefan Cel Mare, sat Ianca Nouă, aparţinând cetăţenei Leana S..
Din cauza unui scurtcircuit electric au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aprox. 250 m2, un televizor, un calculator şi îmbrăcămintea dintr-o cameră de locuit.
Garda Intervenţie Bechet a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa cetăţeanului Florian D., din com. Călăraşi, sat Sărata.
Din cauza focului deschis în spaţii închise au ars tavanul casei pe o suprafaţă de aprox. 10 m2, o masă şi două scaune.
Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară marca Iveco Dailly în oraşul Filiaşi, bvd. Racoţeanu, proprietar Costel B.
Din cauza unui scurtcircuit electric au ars autoutilitara în proporţie de 90% şi aprox. 3 m³ lemn de foc.
Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină la 19 intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă după cum urmează:
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 7 intervenţii.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 2 intervenţii.
Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 9 intervenţii.
Garda Pompieri Bechet (E.P.A.) – 1 intervenţie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.