Mircea Geoană prezent la deschideri de an şcolar în Craiova şi la...

Mircea Geoană prezent la deschideri de an şcolar în Craiova şi la Podari

365
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Senatorul Mircea Geoană s-a aflat astăzi în mai multe unităţi şcolare din Craiova şi din judeţ. De asemenea, alţi reprezentanţi ai administraţiei publice s-au deplasat în diferite instituţii de învăţământ.
Prefectul Elena Costea le-a vorbit elevilor de la Colegiul Naţional Carol I. Apoi, Costea s-a deplasat la Şcoala Traian, acolo unde a mers şi primarul Lia Olguţa Vasilescu.
Şi senatorul Mircea Geoană a preferat să fie de 17 septembrie în judeţul pe care îl reprezintă în Parlament. Dimineaţă, Geoană a mers la Colegiul Elena Cuza, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. Spre orele prânzului, Geoană a mers în colegiu, la începerea anului şcolar în localitatea Podari.

Sursa: oradedolj.ro



4 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     26-05-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    3155

    se vede ca vin alegerile… pana acum nu a venit nimeni la nicio deschidere

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-09-2009
    Locatie
     departe...
    Mesaje
    496
    Citat Mesaj initiat de valyy08
    se vede ca vin alegerile… pana acum nu a venit nimeni la nicio deschidere

    nuu ei vin asa din „suflet ” , nu au nicio treaba cu campania

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    444

    As fi vrut ca la deschiderea anului scolar sa mearga undeva la tara, sa se umple de noroi in curtea scolii, sa stea in bancile vechi de zeci de ani, sa tremure de frig din cauza ca centralele pe lemne folosite nu mai dau randament, sa mearga la toaleta din fundul curtii unde mirosurile te iau de nas de la 20 metri…. Si totusi, daca au venit la deschidere in Craiova sa fi venit pe jos, sa mearga pe trotuarele distruse, sa ii alerge cainii printre blocuri, sa-i stropeasca masinile care trec prin baltile de pe marginea drumului…. Daca au ales totusi masina, mi-as fi dorit din suflet sa alimenteze 10 litri cu 62 lei din salariul de 1000 ron! S-atunci poate-i credeam ca sunt alaturi de noi.

    Sunt alaturi de noi doar cand au nevoie de votul nostru, in rest…. stau la caldurica pe banii nostri! Educatia e viitorul tarii! E normal sa fie interesati de viitorul tarii. Sa aiba si copiii lor de unde fura!

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit......................
  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    375

    A inceput campania electorala, pana acuma nu s-a interesat nimeni, astia au pe ce sta, caldura la iarna o sa aiba, cornurile si laptele nu se pun … se bat aia in prostie cu ele …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.