Baciu: Restanţele la asigurările de sănătate vin pe talonul de pensie din...

Baciu: Restanţele la asigurările de sănătate vin pe talonul de pensie din septembrie

1.891
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Pensionarii cărora le-a fost calculată în mod eronat contribuţia la asigurările de sănătate începând cu ianuarie 2011, primesc şi în această lună sumele percepute greşit, a anunţat directorul Casei Judeţene de Pensii Dolj, Daniel Baciu.

Acesta a afirmat că oamenii şi-au primit restanţele la contribuţiile de asigurări de sănătate până în luna august 2012, dar şi în lunile ce vor urma, până când sumele datorate vor fi restituite integral. „Este o veste bună că şi cu luna septembrie pensionarii vor primi restanţele. Până în septembrie 2013 va fi achitată integral suma reprezentând contribuţiile restante din anul trecut. Nu e nevoie de cerere, banii se atribuie în mod centralizat, din oficiu. Banii vor veni odată cu pensia cuvenită în această lună”, a declarat Daniel Baciu.

Directorul Casei de Pensii Dolj a mai precizat că pensionarii care depun în această perioadă cerere pentru bilete de tratament pot pleca în luna noiembrie în staţiunile balneare.  

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.