Cristina Calangiu: Găuri negre în bugetul Spitalului nr.2

Cristina Calangiu: Găuri negre în bugetul Spitalului nr.2

358
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Viceprimarul Cristina Calangiu a declarat astăzi că Spitalul nr. 2 din Craiova are grave probleme financiare. “Au avut curentul electric tăiat deoarece au o restanţă de circa 7 miliarde de lei. Este vorba de o sumă neplătită încă din decembrie 2011.Am reuşit să redirecţionăm nişte fonduri date de Guvern şi să plătim, în acest fel, o parte din sumă, pentru a fi rebranşaţi”, a declarat Cristina Calangiu.

Probleme sunt şi la plata salariilor deoarece banii care provin de la Casa Judeţeană de Asigurări sunt pe cale să se epuizeze. Din acest motiv este nevoie de o rectificare bugetară pentru a asigura sumele necesare pentru achitării remuneraţiilor până la sfârşitul anului.

“Actuala conducere a spitalului încearcă să găsească acum soluţii viabile, însă acestea vor putea fi aplicate abia de anul viitor. Din păcate, câteva luni, va trebui să ne confruntăm cu găurile negre  care au fost lăsate în buget de către fosta echipă managerială “, a încheiat viceprimarul Craiovei.

 

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.