Bizarre Bazaar va invata sa creati handmade!

Bizarre Bazaar va invata sa creati handmade!

441
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Bizarre Bazaar organizeaza, in aceasta luna, primele sale ateliere de creatie.

Astfel, sambata, 22 septembrie, intre orele 10.00 – 17.00, va avea loc atelierul „Tainele bijuteriilor”, unde craiovenii sunt asteptati sa invete sa-si creeze  propriile inele, bratari, coliere si cercei! Din sarma argintata sau de cupru, cu pietre semipretioase sau margele, din piele sau material textil ori din lut polimeric (fimo), bijuteriile vor fi realizate sub indrumarea unor artisti cunoscuti in Craiova: Alexandra Stelea, Roxana Preoteasa, Luminita Virtineanu, Onut Anghelina si Madalina Stoica.

 

O saptamana mai tarziu, pe 29 septembrie, in cadrul atelierului „Handmade”, doritorii vor reusi sa realizeze obiecte decorative si diverse accesorii prin: tehnica mozaicului – cu Miruna Caminescu, quilling – cu Alina Crina Muresan, origami – cu Sebastian Viscol, pictura pe sticla si ceramica – cu Roza Martin, cusaturi si aplicatii pe materiale pretioase – cu Mihaela Traista. Aici va exista si o sectiune separata, de cusaturi traditioale romanesti, „predate” invataceilor de Iuliana Mihai.

 

Fiecare atelier va dura minim 3 ore, in timpul carora vor fi parcurse toate etapele procesului de creatie. La finalul atelierului, cursantii vor sti sa creeze singuri bijuterii, pentru ei, pentru cei dragi si, de ce nu, pentru targurile viitoare Bizarre Bazaar. In plus, ei isi vor lua acasa obiectele realizate in timpul atelierului, alaturi de diplomele de participare.

 

 

Ambele ateliere vor avea loc la terasa Irish Way Pub (Str. Vasile Alecsandri, nr. 2), intre orele 10,00-17,00.
Inscrierile se fac la numarul de telefon: 0736 388 722 sau pe adresa de e-mail: le_bazar_bizarre@yahoo.com

Atelierele „Tainele bijuteriilor” si „Handmade” sunt activitati in cadrul proiectului Bizarre Bazaar, implementat de Grupul Informal „Carousel Project”, prin programul Tineret in Actiune.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.