Taximetrist prins la furat dintr-un magazin

Taximetrist prins la furat dintr-un magazin

541
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

În noaptea de 17.09.2012, ora 04.07, patrulele de siguranţă publică care acţionau pe raza Secţiei 3 Poliţie Craiova, s-au sesizat din oficiu că o persoană îmbrăcată cu o geacă de culoare închisă, cu o dungă albă pe piept, se afla în zona Calea Bucureşti, vis a vis de bl. R5 şi are un comportament suspect.

În urma verificărilor efectuate cu operativitate în zonă, s-a constatat că uşa unui magazin situat Calea Bucureşti, nr. 121, prezenta urme de forţare.

În imediata vecinătate, la circa 10 m de magazinul spart, a fost identificat bărbatul suspect în persoana lui B.ŞTEFAN, 34 de ani, din Craiova, în timp ce se îndrepta spre un autoturism cu care desfăşoară activităţi de taximetrie, aflat în parcarea bl.R5.

În aceeaşi zonă a fost depistat M.DORU, 28 de ani, din Slatina, Olt, care era ascuns în intrarea laterală a bl. T5, de pe Calea Bucureşti, la circa 30 m de magazin.

După identificarea celor doi, în interiorul magazinului s-a constatat că bunurile erau răvăşite iar în spatele tejghelei a fost găsită o rangă metalică şi o geantă în care erau mai multe pachete cu ţigări, diferite mărci şi un cleşte tip gură de lup, de culoare roşie cu mânere negre.

Cu ocazia controlului autoturismului, în portbagaj, a fost găsită o sabie cu teacă, în lungime de 65 cm, cu lama de 45 cm, iar în torpedou, 10 cartele reîncărcabile şi un telefon performant de ultimă generaţie, de culoare albă.

Pe baza probelor, coroborate cu mărturisirile suspecţilor, s-a stabilit că cei doi sunt autorii furtului din magazinul situat pe Calea Bucureşti, nr. 121.

Pe numele acestora au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 ore şi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Unitatea de parchet a respins propunerea de arestare preventivă, motivând în acest sens prin ordonanţa din 17.09.2012, lipsa de pericol social rezultată din valoarea prejudiciului cauzat, respectiv 900 lei şi lipsa de antecedente penale a celor doi învinuiţi.

Cei doi făptuitori au fost introduşi în CRAP Dolj, în baza ordonanţelor de reţinere şi au fost puşi în libertate la expirarea acestora, respectiv în ziua de 18.09.2012, ora 05.00.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     14-03-2010
    Mesaje
    6

    JEG DE OM….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.