Peste 170 de magazine şi restaurante din Craiova şi judeţ au activitatea...

Peste 170 de magazine şi restaurante din Craiova şi judeţ au activitatea interzisă

824
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe societăţi comerciale, printre care restaurante, patiserii, fast-food-uri, magazine alimentare, pescării, carmangerii, depozite frigorifice, snack-baruri, bufete etc., cu puncte de lucru şi/sau desfacere în Craiova, Băileşti, Calafat, dar şi în alte localităţi din judeţ au „interzis” la vânzare. Activitatea lor a fost oprită de medicii specialişti în siguranţa alimentelor.

Mai exact, pentru 168 de societăţi comerciale care vindeau cu amănuntul produse alimentare de origine animală au fost emise ordonanţe de interzicere a activităţii, din cauza neregulilor găsite la controale. Pe lista neagră a inspectorilor de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dolj se regăsesc şi cinci unităţi care vând produse de origine non-animală. Este vorba de un depozit alimentar din Craiova, două societăţi care produc şi îmbuteliează apă de masă – ambele situate în Işalniţa, o patiserie din Filiaşi şi o brutărie din Brădeşti.

Ultima amendă, de 600 de lei, a fost aplicată de inspectori săptămâna trecută unei unităţi alimentare din judeţ, pentru că igiena angajaţilor lăsa mult de dorit.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.