Accident de circulaţie în Defileul Jiului

Accident de circulaţie în Defileul Jiului

354
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie de 37 de ani a ajuns la spital în urma unui accident de circulaţie ce a avut loc în Defileul Jiului. Potrivit Biroului de Presă al IPJ Gorj, La data de 17 septembrie 2012, orele 20:45, Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată prin Numărul Unic de Urgenţă 112, cu privire la faptul că pe D.N. 66, pe Defileul Jiului, în afara localităţii Bumbeşti-Jiu, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Urmare a primelor cercetări efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, a rezultat că R.E., de 47 ani, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Bumbeşti-Jiu în direcţia Petroşani, într-o curbă periculoasă la stânga, în zona de acţiune a indicatorului „Depăşirea interzisă tuturor autovehiculelor cu excepţia motocicletelor fără ataş”, s-a angajat într-o manevră de depăşire a unui autotractor cu remorcă, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism condus din sens opus de C.C., de 28 ani, din Târgu-Jiu. În urma impactului, o femeie de 37 ani, din Târgu-Jiu, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 28 de ani, a suferit leziuni corporale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.