Vânzătorii ambulanţi vânaţi de Poliţia Locală, în ograda SC Pieţe şi Târguri

Vânzătorii ambulanţi vânaţi de Poliţia Locală, în ograda SC Pieţe şi Târguri

526
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Vânzătorii ambulanţi prezenţi în Piaţa Centrală din Bănie au fost luaţi în colimatoriu de conducere SC Pieţe şi Târguri.  Aceştia sunt pe cale să devină o “specie” rară după ce Poliţia Locală împreună cu Poliţia de sector au iniţiat o amplă acţiune în acest sens.

“Din momentul în care am fost instalat am decis că este timpul unei schimbări şi la acest capitol. Pentru a mă asigura că îi vom eradica am apelat la ajutorul poliţiei. De altfel, în fiecare zi, sunt în control în pieţele din Bănie pentru a vedea care este situaţia. La capitolul nereguli am sesizat şi o serie de extinderi neautorizate ale tarabelor pe care nu le-am mai admis”, a declarat Cătălin Resceanu, director la SC Pieţe şi Târguri.

La capitolul schimbări, Resceanu le-a impus vânzătorilor din pieţe ca, după terminarea programului, să strângă gunoaiele care le aparţin, atât cele din jurul meselor cât şi cele de pe mese. “În caz negativ, i-am avertizat că, vor primi puncte penalizatoare, iar la 5 puncte acumulate, contractul încheiat cu noi se reziliează. Din fericire am găsit înţelegere, comercianţii conformându-se noii reguli”, a încehiat Resceanu.

Sursa: http://www.oltenasul.ro 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.