Virgil Delureanu, desemnat de primarii Colegiului 4 pentru funcţia de deputat

Virgil Delureanu, desemnat de primarii Colegiului 4 pentru funcţia de deputat

338
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Foarte hotărâţi şi fermi pe poziţii au fost ieri cei 21 de primari din localităţile Colegiului 4 Deputaţi. Aceştia au avut un singur scop, şi anume acela de a-l desemna pe actualul subprefect de Olt Virgil Delureanu candidatul lor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Cu toţii au susţinut că nu îşi mai doresc un deputat care să nu fie din respectiva zonă şi care să nu le cunoască problemele cu adevărat.

„Noi am discutat această problemă şi cu toţii am decis susţinerea domnului Delureanu pentru a candida la funcţia de deputat în colegiul nostru, din partea USL. Este un om bine pregătit, a fost alături de noi şi la alegerile din 2008 şi am avut rezultate foarte bune, am fost al doilea colegiu din judeţ. Suntem convinşi că a învăţat destule şi poate fi un deputat care să sprijine realizarea obiectivelor pe care noi, primarii, ni le-am propus. Bineînţeles, fiind un bun cunoscător, să participe la perfecţionarea legislaţiei din administraţia locală. Când ne-am gândit că vrem ca domnul Delureanu să ne reprezinte în Camera Deputaţilor nu ne-am gândit neapărat la nemulţumirile faţă de actualul deputat de Balş. Primarii din zonă am discutat de mult, încă de la plecarea deputatului Steriu din PSD, cu privire la propunerea domnului Delureanu pentru această funcţie”, a spus primarul comunei Dobrun, Aurel Bondrescu.

Delureanu sau boicot

Nu doar în privinţa candidaturii lui Delureanu au fost foarte fermi primarii reuniţi, ieri, în Balş. Un alt punct important al discuţiei l-a reprezentat posibilitatea candidaturii unei alte persoane, aspect deloc agreat în Colegiul 4. Primarii nu au exclus organizarea unui boicot.

„S-ar putea să vină mulţi care au mai fost şi care ne-au supărat pentru că au adus pagubă în grădina comunelor noastre. În acest caz s-ar putea să nu iasă lumea la vot. Abia atunci vom avea boicot. Omul din comuna Dobrun nu va ieşi la vot dacă primarul îi va sugera să stea acasă că nu avem interes să-l susţinem pe respectivul. Dacă tot este la modă acum boicotul, îl putem generaliza şi noi şi nu este exclus să iniţiem o astfel de mişcare împotriva candidaţilor care nu ne convin”, a adăugat Aurel Bondrescu.

În asentimentul primarului din Dobrun au fost toţi cei prezenţi la întâlnire.

 

„Profităm de faptul că prim-vicepreşedintele partidului (Marius Oprescu – n. red.) este în mijlocul nostru şi îi cerem să transmită conducerii judeţene că dacă vin cu un alt candidat, nu e în regulă. Eu o spun pe şleau, dacă la nivel judeţean luaţi altă decizie, e problema dumneavoastră. Dar eu spun că mulţi dintre noi vom face exact cea spus domnul primar Bondrescu”, a declarat primarul comunei Baldovineşti, Ion Enescu.

Pentru a se face cât mai bine înţeleşi, primarii au vorbit chiar despre susţinerea lui Delureanu ca independent în cazul în care acesta nu va fi susţinut de partid.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.