93 de persoane dispărute şi urmărite, depistate de poliţişti, în primele 8...

93 de persoane dispărute şi urmărite, depistate de poliţişti, în primele 8 luni ale anului 2012

277
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În primele 8 luni ale anului 2012, poliţiştii Serviciului şi Biroului de Investigaţii Criminale au depistat 35 de persoane dispărute, din care 25 minori. Totodată, poliţiştii au depistat 58 de persoane urmărite pentru comiterea de infracţiuni.

În perioada ianuarie – august a.c., poliţiştii mehedințeni au depistat, în urma activităţilor investigative şi de căutare desfăşurate sub coordonarea comenzii inspectoratului, 35 de persoane dispărute ( din care 25 minori) şi 58 de urmăriţi naţional și internațional pentru sustragere de la măsura arestării preventive ori a executării pedepsei închisorii, dintre aceștia 30 având mandate de executare a pedepsei cu închisoarea și 28 mandate europene de arestare.

În perioada de referință, urmare colaborării cu autorităţile străine, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Biroul Naţional Interpol şi Biroul SIRENE, s-a reuşit localizarea şi arestarea pe teritoriul altor state a 15  persoane urmărite de autorităţile române.

Anca Tănase



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.