Ionel Teodosescu: „Noi nu avem obiectiv promovarea”

Ionel Teodosescu: „Noi nu avem obiectiv promovarea”

279
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antrenorul echipei din Drăgăneşti, Petrişor Tiţa, susţine că formaţia sa este favorită în disputa cu gruparea din Coteana.


„Cei de la Coteana au o echipă foarte bună, dar noi suntem favoriţi, am avut un parcurs bun şi evoluăm pe teren propriu. Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci. Mă bucur că am la dispoziţie tot lotul, pentru că jucătorii Ioniţă şi Rădulescu au revenit la echipă”,
a spus antrenorul de la Oltul Drăgăneşti, Petrişor Tiţa.

Neînvinşi în cele şase etape disputate până acum, bălşenii aşteaptă, duminică, vizita formaţiei Voinţa Băbiciu, o echipă imprevizibilă ce în etapa anterioară a reuşit să obţină un rezultat de egalitate cu Internaţional Brebeni şi care a învins AS Milcov (scor 3-2).

Antrenorul echipei de pe Olteţ, Ionel Teodosescu, a declarat că în mod normal băieţii săi nu ar trebui să aibă probleme cu formaţia din Băbiciu.

 

„Noi sperăm să câştigăm acest meci, nu ar trebui să avem probleme, dar e posibil orice, pentru că ei au obţinut câteva rezultate bune în faţa unor echipe considerate puternice. Noi nu avem obiectiv promovarea, aşa cum s-a vehiculat. Vrem să ne clădim o echipă, să jucăm un fotbal frumos”, a spus Ionel Teodosescu.

Meci important şi la Brebeni, unde echipa locală va primi vizita formaţiei AS Milcov. Vicepreşedintele echipei din Milcov, Ionuţ Vâlceleanu, a declarat că meciul va fi unul echilibrat.

 

„De băieţi se ocupă căpitanul de echipă, Tudor. El pregăteşte şi jocul de sâmbătă de la Brebeni. Va fi un meci echilibrat, echipa gazdă nu este favorită în acest duel, eu sper să ne impunem”, a spus Vâlceleanu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.