TMK-ARTROM, treizeci de ani de tradiţie

TMK-ARTROM, treizeci de ani de tradiţie

270
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„Sărbătoarea va fi marcată de momente speciale, constând în înmanarea de către conducerea companiei a unor diplome de onoare, medalii aniversare, a unor cadouri surpriză. De asemenea, slătinenii vor putea vizita secţiile uzinei de la ora 14:30 până la ora 18:00. Autobuzele cu transport gratuit dus-întors vor circula la intervale de o jumătate de oră, pe traseul catedrală-hotel Parc-spital-Libertăţii-Poştă-vâlcea-Steaua Roşie – TMK-ARTROM. Manifestările festive din cadrul întreprinderii vor fi urmate de un spectacol care va începe la ora 18.30, pe o scenă amenajată în zona Palatului de Justiţie. Invitaţii speciali ai evenimentului sunt trupa Zdob şi Zdub”, se specifică într-un comunicat al companiei.

La sărbătoare vor participa reprezentanţi ai autorităţilor locale şi centrale din România, parteneri ai companiei, angajaţi ai TMK-ARTROM şi ai celorlalte companii din cadrul Diviziei Europene a TMK şi din Federaţia Rusă, preum şi ambasadorul Federaţiei Ruse în România.
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.