Biroul primarului este sub supraveghere

Biroul primarului este sub supraveghere

366
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a transmis un mesaj pe facebook pentru noul șef de la SRI Dolj, prin care îl anunță pe acesta că și-a montat camere de luat vederi în birou, asta ca să îi scutească pe băieții buni de efortul ,,spionajului la geam”, pentru că poate răcesc, și medicamentele sunt scumpe.


Mesajul, postat ieri, sună așa: ,,În atenția directă a noului șef SRI Dolj: Începând de azi puteți dispune de imaginile camerei de luat vederi montate de mine la birou, ca să nu mai fie nevoie să utilizați resursele financiare ale statului român. Din aceleași motive, am decis și înregistrarea convorbirilor telefonice. Când doriți, materialele vă stau la dispoziție.”

Olguța Vasilescu mai scria pe facebook că montează camerele și pentru că dorește ,,să nu se mai chinuie atât baiatul ala pe care l-au plantat sub geam, că vine iarna și nu cred că au mai achiziționat Nurofen răceală și gripă anul ăsta, după ce anul trecut a apărut prin presă cât au dat pe medicamente și prezervative…”.

Primărița a adresat un mesaj și celor care, bănuiește ea, îi ascultă telefonul: ,,Baieții ăștia care îmi ascultă telefonul mi-or da și un premiu când s-or plictisi de cum rezolv probleme și elimin sistemul de spăgi? Sau tocmai asta o fi început să deranjeze… Măcar o fi cu mandat sau e plăcerea unora să vadă ce vorbește primarul Craiovei? :p”.

Claudia Răciulă



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-06-2009
    Mesaje
    8

    mereu cand citesc sau aud ce vb doamna LOV am impresia ca vb o barfitoare de cartier ….oare a stat in craiovita?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.