Primăria Craiova: Defrişări de toamnă, pentru un look „super”

Primăria Craiova: Defrişări de toamnă, pentru un look „super”

879
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Primăria Craiova a demarat curăţenia de toamnă prin cartiere. Zeci de angajaţi ai Salubrităţii au toaletat, ieri, spaţiile verzi de la blocurile situate pe Bulevardul „Tineretului” din  cartierul Craioviţa Nouă, spre disperarea locatarilor. 

Înarmaţi cu sape, greble, furci şi alte ustensile pentru toaletarea locurilor cu verdeaţă, muncitorii de la Salubritate nu numai că au pregăti terenul săpându-l şi nivelându-l pentru a planta arbori, arbuşti, plante perene şi garduri vii, dar au ras din calea lor tot ce a însemnat plantă vie mai mică de 1,5 m.  Adică numai pomii au fost „iertaţi”, spre uimirea şi supărarea locatarilor care s-au ocupat personal de îngrijirea spaţiilor din faţa şi spatele blocurilor, unde fiecare a sădit diverse flori sau copaci după cum s-a priceput mai bine.

În ciuda reproşurilor şi a ameninţărilor adresate angajaţilor Salubrităţii de către proprietarii apartamentelor din zonele defrişate, muncitorii şi-au continuat cu spor activitatea, liniştindu-i pe craioveni: „Facem frumos, staţi liniştiţi, să vedeţi că plantăm dup-aia flori frumoase, gard viu, o să arate super”!

Amenajarea spaţiilor din zona respectivă face parte din proiectul de reabilitare a Bvd. Tineretului şi crearea de locuri de parcare, aceasta fiind ultima etapă a lucrărilor de modernizare, care au inclus şi lucrări de peisagistică.     



7 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     26-06-2012
    Mesaje
    12

    O sa fac poze la bordurile pu.ii si aventurii pe care le pune Primarta pu.ii si aventurii. Ca Solomon, garduri din plasa de sirma ca in lagarele naziste, borduri, asfaltari de kkt, taieri de copaci etc. Stiau ca la un momentdat copacii vor imbatrini, daca plantau intercalat intre cei batrini pomi tineri acum 5-6 ani, in prezent cand erau taiati cei batrini raminea ceva, asa fix o pu.a.

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     27-05-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    58

    ai perfecta dreptate victor, daca primaria ar tine cont si de parerile oamenilor ar ajunge departe dar odata ajunsi acolo sus unde este gaina cu ouale de aur, ei se cred atotstiutori, dar in realitate sunt numai fomisti de bani.

    nu sunt genul de om care sa accepte prostia, deci nu reputatia negativa ma recomanda, nu sunt filozof dar va ating la sentiment cand intreceti masura.respect pentru oameni cu respect.
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     26-06-2012
    Mesaje
    13

    Fomistiii sunt alesi de popor. Poporul 90% este retard. Asa ca americanii nu de timpiti au electori. Ei o dau la mishto ca sunt state multe si deci alegatori multi,,, vrajeala! … nu lasa toti timpitii sa voteze. In prezente clasa noastra politica este formata din fosti, actuali sau viitori pirnaiasi, sponzorizati de clanurile de asa zisi interlopi si tzigani si din fosti nomenclaturisti.Asa ca oricine ar veni la conducerea acestei tzari tot de kkt este. Primarita noastra se alie cu Calangioaica care prin spital umbla de parca era proprietatea ei si Vivien aia cu cofetaria,asta din urma muncitoare… da cum pusca mea ajunsa brusc cumnata-sa directoare la spitalul 2…Si uite asa se duce pe pu.la tot ce mai este verde prin oras si totodata si bani de la mine si de la altii care maimuncesc ca fraierii sa tina cate 3-4 trintori in spate.Stiu ca supar cu ce zic dar asta este realitatea.

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     26-08-2006
    Mesaje
    206

    Daca lucratorii Salubritatii cosmetizeaza spatiile verzi, cei de la spatii verzi (RAADPFL) cu ce se ocupa?!

  5. #5
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    5407

    Mai de multe zicea Solomon ca o sa asfalteze spatiile verzi, ca sunt scump de intretinut…plan de viitor

  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    228

    Au plan sa distruga spatiile verzi. Oligofrenii astia asa au facut si in vara. Au sarit gardurile si au taiat toate plantele, dupa care au distrus gardul viu.
    Vorbiti dinainte, proprietarii, iar cand vin astia sariti pe ei si goniti-i din gradini.
    Orasul asta e plin de gradini cu flori si pomi plantate de oameni, iar nemernicii stiu numai sa distruga.
    Iesiti toti si goniti-i si daca nu vor spargeti-le botul! La mine pe strada au lasat desert in urma.
    Niste betivani si oligofreni adusi de niste firme de bisnitari cocalari si parnaiasi. Luati-i la bataie, m m lor cu cine-i trimite!!!

  7. #7
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    395

    Eu nu am vazut decat ca au rupt gardurile de plasa de fier, oricum alea sunt bune pe bulevard, unde nebunii iti sar in fata masinii …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.