Dosare penale la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi port ilegal de...

Dosare penale la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi port ilegal de arme albe

238
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

 

În dimineaţa zilei de 23.09.2012, ora 07.00, în Băileşti, pe strada Gabroveni, patrula formată din poliţişti din cadrul poliţiei municipale, l-a depistat în trafic pe S.MARIAN, de 19 ani, din comuna Moţăţei, Dolj, care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din verificări, s-a constatat că autoturismul nu figurează înmatriculat, iar numărul de înmatriculare, care se afla montat în partea din spate a autovehiculului, era fals.

În urma controlului corporal efectuat asupra lui P.FLORIN, 20 de ani, din aceeaşi localitate, pasager în autoturism, s-a găsit un cuţit tip briceag în lungime de 25 cm, pe care îl purta fără drept asupra sa.

Celor în cauză li s-au întocmit dosar penale, respectiv lui S.MARIAN, pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice şi fără permis de conducere, iar lui P.FLORIN pentru port ilegal de armă albă, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie propusă soluţie corespunzătoare prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.