Şefii de post, la concurs în luna octombrie

Şefii de post, la concurs în luna octombrie

682
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Odată cu venirea toamnei, modul de organizare al Poliţiei Rurale a suferit modificări majore. Astfel, de la 1 septembrie, s-a renunţat la secţiile de poliţie şi itinerariile de patrulare, revenindu-se la vechiul post de poliţie în fiecare localitate. Totuşi, pe lângă aceste posturi, au fost păstrate şi cele 12 secţii de poliţie, dar cu mai puţin personal.

 

„Săptămâna următoare, reorganizarea va fi avizată de Ministerul Administraţiei şi Internelor, ea este deja pusă în aplicare. Noi am operaţionalizat aceste posturi de poliţie, am împuternicit şefi de posturi în fiecare localitate rurală. În cursul lunii octombrie, aceştia şi toţi cei care vor dori să ocupe aceste funcţii vor da concurs”, a precizat şeful Poliţiei oltene, comisarul şef Ion Voicu.

 

De la bun început cei care răspund de buna organizare şi funcţionare a IPJ Olt şi-au exprimat dorinţa de a avea mai mulţi lucrători în posturile de poliţie comunale.

 

„La posturi, pe lângă şeful şi adjunctul său, vom suplimenta cu câte o funcţie, conform numărului de locuitori ai fiecărei comune. Vrem să avem patru-cinci oameni în fiecare localitate, mai mulţi decât erau înainte de reorganizare. Patrularea o vom face la două-trei posturi, în funcţie de necesităţi. Nu vom mai avea ceva standard”, spunea şeful IPJ Olt la începutul acestei luni.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.