Solomon, scos din schema parlamentarelor de Olguţa

Solomon, scos din schema parlamentarelor de Olguţa

517
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, se află în situaţia de nu fi susţinut de UNPR, respectiv de PSD, pentru o candidatură la parlamentare din partea partidului pe care l-a adus la un nesperat 27% în Dolj. Potrivit surselor noastre, în protocolul semnat între PSD-USL, pe de o parte, şi UNPR, pe de alta, UNPR-ului îi vor fi rezervate sigur, din partea alianţei, candidaturi pentru actualii săi parlamentari.

Aceleaşi surse susţin că au fost totuşi luate în discuţie, la negocieri, şi alte candidaturi, între care şi a lui Antonie Solomon, preşedintele UNPR Dolj. Numai că fostul primar al Craiovei nu a avut nici o şansă, graţie actualului primar din Bănie, pesedista Lia Olguţa Vasilescu, prezentă la negocierile de la Murighiol. În atare situaţie, din poziţia de membru al UNPR, Solomon nu poate avea susţinere pe colegiul 1, pe care, DACĂ va candida, îl va reprezenta, decât din partea PNL, care, potrivit protocolului cu PSD, îl gestionează. Prea puţin probabil. De asemenea, la această oră revenirea lui Solomon la PSD Dolj este imposibilă, în actualele circumstanţe. Care, peste o săptămână, ar putea fi altele.

Variantele rămase sunt PP-DD, partidul lui Dan Diaconescu (încă!), şi independent. Cum Solomon este în situaţia de a cam sulfa în iaurt, după experienţa UNPR, “independenţa” îi rămâne cea mai curată soluţie. Antonie Solomon a declarat, la sfârşitul săptămânii trecute, că nu ştie dacă va candida, dar că se va hotărî până la 1 octombrie.

 

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     14-08-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    34

    Fiecare are urcari si coborari in viata se pare ca e timpul ca Solomon sa coboare.

    Cangurii nu pot merge cu spatele
  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    402

    Sper ca o sa candideze ca independent …

  3. #3
    Dim
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1410

    Eu inca nu stiu deocamdata daca merg la vot. Trebuie sa am pe cine vota, iar Solomon nu cred ca va candida in colegiul in care voi vota eu…

  4. #4
    Addicted!
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1605

    Cel mai bine pentru el ar fi sa candideze independent

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.