Isu Dolj a intervenit la 4 incendii

Isu Dolj a intervenit la 4 incendii

352
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

​În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a patru incendii, din care două incendii de vegetaţie uscată, un incendiu la o locuinţă şi unul la o rulotă auto.
​Incendiile de vegetaţie uscată au fost pe raza localităţilor Segarcea şi Sălcuţa, iar din cauza focului deschis în spaţii deschise şi a unui rest de ţigară aprins şi aruncat la întâmplare de către persoane necunoscute, au ars aproximativ 32 ha de vegetaţie uscată.
​Nu au scăpat de intervenţii nici Serviciile Vountare pentru Situaţii de Urgenţă din localitaţăle Galiciuica, Pleniţa, Cerăt, Valea Stanciului şi Daneţi, care au participat pentru localizarea şi lichidarea a cinci incendii de vegetaţie uscată în raioanele de intervenţie.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, în mun. Craiova, str. Amilcar Săndulescu, aparţinând cetăţenei Claudia R..
Echipajul de pompieri ajuns la faţa locului a constatat că incendiul se manifesta cu flacără într-o cameră de locuit, cu posibilitatea de propagare la intreaga locuinţă.
Din cauza efectului termic al unei lămpi de iluminat, au ars un pat din lemn, un pătuţ copil, o fereastră termopan, o uşă din lemn şi materiale textile.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o rulotă auto, în mun. Craiova, str. Carol, aparţinând lui Titus M..
Echipajul de pompieri ajuns la faţa locului a constatat că incendiul se manifesta la intreaga rulotă, aplasată în curte, exitând pericolul propagării incendiului la casa de locuit şi la două magazine din apropiere.
Din cauza unui scurtcircuit electric a ars rulota în totalitate.
           
Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină la 9 intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă, după cum urmează:
                  Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 3 intervenţii
​     Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 2 intervenţii.
             Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 3 intervenţii.
​    Garda Bechet (E.P.A.) – 1 intervenţie.
​BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.