Nedelescu: Toate ghenele de gunoi vor fi supravegheate

Nedelescu: Toate ghenele de gunoi vor fi supravegheate

1.936
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Administratorul public al Craiovei, Gheorghe Nedelescu, a declarat că toate zonele unde există spaţii pentru aruncarea gunoiului menajer vor fi supravegheate. Acesta a mai afirmat că municipalitatea, prin organele competente, nu va ezita să sancţioneze drastic orice încălcarea a normelor care privesc sănătatea publică şi protecţia mediului.

„Toate zonele unde se aruncă gunoiul vor fi supravegheate şi vom da amenzi la sânge acelora care aruncă gunoiul pe domeniul public”, a declarat Nedelescu. Potrivit acestuia, administraţia locală caută soluţii şi împotriva celor caută în ghenele de gunoi şi nu numai, dar şi pentru oprirea accesului câinilor comunitari în zonele respective. Cel mai probabil se va încerca separarea spațiului public de locurile unde este depozitat gunoiul menajer, printr-un gard care să nu mai permită animalelor și cerșetorilor să caute prin gunoaie.

Pe de altă parte, city-managerul Gheorghe Nedelescu a mai spus că municipalitatea va acorda o atenţie sporită şi recipientelor speciale în care se colectează plasticul, hârtia şi metalul, întrucât multe dintre acestea au fost vandalizate. „Mai multe clopote – cum numim noi recipientele pentru colectarea selectivă – au fost distruse: arse, sparte şi aşa mai departe şi vrem să stopăm acest fenomen. Repet, vinovaţii nu vor fi iertaţi. Vor plăti maximul posibil, iar organele competente vor aplica toate măsurile legale pentru combaterea acestor acte de vandalism”, a afirmat Nedelescu.

La ora actuală, în Craiova există un singur spaţiu unde locatarii aruncă gunoiul în zona special amenajată pe baza unei cartele de acces.



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     01-02-2009
    Locatie
     Prin zona
    Mesaje
    112

    Buna masura si in plus ar mai trebui amendati toti agentii economici cu buticuri in cartiere care la adapostul intunericului(uneori nu se sfiesc nici ziua in amiaza mare), arunca gunoiul in tomberoanele locatarilor.Nu de alta,dar acestea se revarsa creaza mirosuri pestilentiale si nu in ultimul rand ne ard la buzunare platind in plus deoarece trebuie golite mai des.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     19-11-2008
    Mesaje
    185

    „La ora actuală, în Craiova există un singur spaţiu unde locatarii aruncă gunoiul în zona special amenajată pe baza unei cartele de acces.”

    in cv9 in zona pietei si este foarte foarte curat.

  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    1604

    Foarte bine macar de bata sa stim si de amenzi mari daca din respect pentru noi in primul rand nu stim sa fim civilizati

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.